راهنمای کاربردی خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی
وبسایت خبری کوردنیوزر،خبرها و رویدادهای ایران و جهان و مناطق کردنشین را در معرض دید بازدید کنندگان وکاربران محترم قرارمیدهد.ولازم به ذکراست وبسایت کوردنیوزکاملامستقل و وابسته به هیچ یک از جناحهای سیاسی نمیباشد. باتشکر مدیر وبسایت :علیرضاحسینی سقز
راهنمای کاربردی خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی
25 / 7 / 1391 ساعت 13:32 | بازدید : 5882 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )
گیرنده دیجیتال وسیله ای است که به کمک آن می توان شبکه های تلویزیونی را به صورت دیجیتالی تماشا کرد. در این راهنما تلاش شده تا به تمام فوت و فن های خرید آنها آشنا شوید.



گیرنده دیجیتال چیست؟

ست تاپ باکس ها علاوه بر دریافت تلویزیون دیجیتال، قابلیت های زیادی را برای تلویزیون آنالوگ شما فراهم می آورند. در پخش تلویزیونی دیجیتال باتوجه به تغییرات عمده نسبت به سیستم تلویزیونی آنالوگ، برای دریافت تلویزیون دیجیتال باید از دستگاه های گیرنده تلویزیون زمینی دیجیتال (DVB-T) استفاده کرد. باتوجه به اینکه کاربر گریرنده DVB-T عموم مردم هستند و با سطوح آشنایی مختلف خواهند بود، لازم است نحوه نصب و تنظیمات و منوهای مربوطه حتی الامکان ساده باشد. گیرنده یا ست تاپ باکس، دستگاهی است که سیگنال تلویزیون دیجیتال را از طریق آنتن دریافت کرده و صدا و تصویر (و داده) را از آن استخراج می کند. صدا و تصویر استخراج شده توسط گیرنده های تلویزیونی عادی قابل نمایش است. ورودی و خروجی های اصلی گیرنده به شرح زیر است:

ورودی آنتن: سیگنال تلویزیون دیجیتال از طریق کابلی که به آنتن روی بام یا آنتن روی تلویزیونی متصل است به ست تاپ باکس داده می شود. کانکتور ورودی آنتن گیرنده پورت RFIN معمولا مشابه ورودی آنتن تلویزیون است و از همان کانکتور می توان استفاده کرد. معمولا تیونر گیرنده های دیجیتال یک خروجی آنتن دارند که می توان از آن برای دریافت شبکه های آنالوگ، استفاده کرد. در این حالت، باید کابل آنتن هوایی را از این طریق به تلویزیون عادی یا هر دستگاه دیگر وصل کرد.

خروجی صدا و تصویر: صدا و تصویر خروجی، با پردازش سیگنال تلویزیونی دیجیتال استخراج می شود که باید به ورودی صدا و تصویر A/V تلویزیون وصل شود (پورت زرد برای تصویر، سفید و قرمز برای صدا). ممکن است تصویر شامل سیگنال تله تکست هم باشد. بنابراین مانند تلویزیون های آنالوگ، دستگاه تلویزیون می تواند صفحات تله تکست را از سیگنال تصویر دیجیتال استخراج کند. بعضی از ست تاپ باکس ها علاوه بر خروجی صدا و تصویر آنالوگ، صدا و تصویر را به فرمت های دیگر نظیر تصویر HDMI، S-Video، Component یا Spdif (برای صدا) خروجی می دهند که در صورت پشتیبانی توسط دستگاه تلویزیون، می توان به جای خروجی تصویر و صدای آنالوگ، از این خروجی ها استفاده کرد که نسبتا کیفیت شنیداری و بصری بالاتری دارند.

خروجی: RF در بعضی از ست تاپ باکس ها، صدا و تصویر می تواند به فرمت RF و به شکل قابل دریافت توسط تلویزیون های آنالوگ تبدیل شود. کاربرد خروجی RF مذکور وقتی است که کاربر از دستگاه تلویزیونی استفاده می کند که مدل آن قدیمی بوده و ورودی صدا و تصویر A/V نداشته باشد. شیوه نصب و راه اندازی باتوجه به محدوده وسیع مخاطبان گیرنده DVB-T، نحوه نصب و راه اندازی آن تا حد ممکن سهل و آسان طراحی شده است. اساسا باید آنتن به ست تاپ باکس و از ست تاپ باکس به تلویزیون متصل شود. اغلب آنتن ها دارای کابل کواکسیال هستند که باید آن را به ست تاپ باکس متصل کنید. شما می توانید کابل مشابهی را برای اتصال ست تاپ باکس به ورودی RF آنتن روی تلویزیون های قدیمی متصل کنید. در غیر این صورت، اگر تلویزیون شما دارای ورودی A/V (زرد برای تصویر و قرمز و سفید برای صدا) است، از آنها برای اتصال ست تاپ باکس به تلویزیون برای دریافت کیفیت بهتر صدا و تصویر استفاده کنید.



کدام گیرنده دیجیتالی بهتر است؟

گیرنده های دیجیتال در نوع عملکرد با هم هیچ فرقی ندارند و تنها تفاوت آنها نوع امکانات به کار رفته در آنها است که بسته به نوع امکاناتشان قیمت شان هم متفاوت خواهد بود. پس نباید فکر کنید گیرنده ای که گران تر است حتما گیرندگی اش هم بهتر است.

چه نوع گیرنده ای بخریم؟

گیرنده های زیادی با قیمت های متفاوت در بازار موجود است و شما باید بسته به نیاز خودتان اقدام به خرید دستگاه کنید. اگر فقط به دنبال داشتن شبکه های صاف و ضبط آنها هستید و از تلویزیون های معمولی (ترانزیستوری) استفاده می کنید ما به شما گیرنده ایکس ویژن مدل 121 را معرفی می کنیم. این گیرنده از نوع ساده بازار است و ابعاد بسیار کوچکی دارد. اگر برای شما داشتن تصاویری شفاف، ضبط آنها و تماشای فرمت های رایج صوتی و تصویری از روی فلش مهم است، ایکس ویژن مدل 131 را پیشنهاد می کنیم. اگر از تلویزیون های LCD و LED استفاده می کنید، گیرنده پروویژن را توصیه می کنیم. این گیرنده علاوه بر خروجی کامپونت، خروجی HDMI هم دارد که با کیفیتی فوق العاده برای تلویزیون های LCD و LED مناسب است. همچنین قابلیت پخش انواع فرمت های صوتی و تصویری مثل WMV-3GP-MP3-DIVIX-AVI-VCD-DVD-MKV-MPAGE و... را برای شما فراهم می کند. گیرنده هایی که برای تلویزیون های LCD و LED مناسب تر هستند مثل: پروویژن، های ویژن، بلوسنس، فیلیپس و... البته قیمت بعضی از این گیرنده ها به 15 هزار تومان هم می رسد. تمام گیرنده ها برای تمام تلویزیون ها جوابگوست و هیچ مشکلی ندارد ولی چرا پول اضافه بدهیم. مثلا اگر یک تلویزیون معمولی دارید، هیچ نیازی نیست که گیرنده با قابلیت های خروجی HDMI و از این قبیل امکانات که شاید اصلا مورد استفاده هم قرار نگیرند، بخرید.



آخرین قیمت گیرنده های دیجیتال تلویزیون


1

X.Vision

XDVB 232

84 هزار

2

X.Vision

XDVB 343

92 هزار

3

X.Vision

XDVB 201

85 هزار

4

Shuttle

2700

89 هزار

5

Shuttle

3500

119 هزار

6

Shuttle

3400

119 هزار

7

Denay

STB323HD

89 هزار

8

Farassoo

FDR 212

110 هزار

9

Farassoo

FDR 215

99 هزار

10

Marshal

ME-U1

28 هزار



|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نظر سنجی

بنظرشماكدام يك ازشهرهاي كردنشين زيربيشترهدف تهاجم فرهنكي قراركرفته است؟

آرشیو مطالب
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد
چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان kurdnews و آدرس kordstan.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را د




آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 5108
:: کل نظرات : 147

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 47

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 203
:: باردید دیروز : 12
:: بازدید هفته : 17834
:: بازدید ماه : 215
:: بازدید سال : 215
:: بازدید کلی : 6149322